Fisktacos med cajunmajonnäs


Läcker, frasigt stekt fisk tillsammans med fräscha tillbehör i tortillabröd. Varsågod!

ca 4 port

500 g sej
1 dl vetemjöl
1 påse tacokrydda
olja eller smör till stekning
1 dl majonnäs
2 tsk cajunkrydda
1 msk vatten

12 små tortillabröd eller 8 medelstora

Tips på goda tillbehör:
grovriven morot
sallad
gurka
tomat
rödlök
lime
färsk jalapeno
färsk koriander
färsk persilja
gräddfil

Blanda vetemjöl och tacokrydda noga. Skär fisken i 1X2 cm bitar. Vänd fiskbitarna i mjölblandningen. Stek dem frasiga i olja eller smör.

Blanda majonnäs med cajunkrydda och vatten.

Strimla eller finhacka de tillbehör du vill ha. Lägg upp i små skålar. Värm bröden. Servera och njut!