Ostfyllda kycklingrullader

IMG_6184

Impa på svärmor? Dessa krämiga, salta kycklingrullader fixar du hur lätt som helst.

4 port
4 st minutfiléer (utbankade kycklingfiléer)
1 pkt bacon
ca 100 g färskost med vitlök och örter
Salt
Vitpeppar

Gräddsås:
3 dl vispgrädde
3 msk kycklingfond
1 msk spad från ättiksgurka
1 tsk vinbärsgéle
Ev salt

Salta och peppra filéerna samt lägg på en klick ost. Rulla dem så hårt det går och vira sedan två baconskivor runt om. Sätt i ett par långa tandpetare som stöd. Lägg rulladerna i en ugnsfast form och stek dem i mitten av ugnen i 175 grader ca 30 minuter. Använd gärna en stektermometer. Smakar gott tillsammans med färsk potatis eller potatisklyftor samt en gräddig sås som du lätt kokar ihop. (Se ingredienser ovan)