Frästa grönsaker


Supergod, färgglad och lite het grönsaksblandning som smakar gott både till lax, kyckling och olika vegetariska alternativ. Testa det här!

4 port

4 morötter, gärna 2 orange och 2 gula
2 pak choi
en liten bit ingefära
2-4 vitlöksklyftor efter tycke och smak
2 chilifrukter
1/2 dl vatten
salt
svartpeppar
olja eller smör att steka i

Börja med att skala morötterna och skär dem i smala strimlor. Finhacka ingefära, vitlök och chili. Skär pak choi grovt. Stek morötterna i en stekpanna på medelstark värme i ca 5 minuter. Tillsätt därefter ingefära, vitlök och chili. Stek ett par minuter till. Häll till sist ner pak choi och en skvätt vatten. Fräs alltihop tills vattnet är borta. Rör om då och då. Salta och peppra. Servera!