Smakfull paj som passar till vårens och sommarens kalasbuffe’!
3 st frysta smördegsplattor
Fyllning:
4 dl creme fraiche
1 dl bostongurka
2 msk senap
Ca 150 g krabba
Ca 150 g skalade räkor
3 hårdkokta ägg
Dill
Salt
Svartpeppar
Garnering:
3 hårdkokta ägg
Tomater
Gurka
Räkor
Dill
Svartpeppar
Kavla ut de tinade smördegsplattorna och klä en pajform med dem. Nagga med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 20 minuter. Låt skalet svalna.
Blanda samman creme fraiche, bostongurka, senap, krabba, räkor, hackat ägg och finhackad dill. Smaka av med salt och peppar.
Lägg fyllningen i skalet och garnera med skivor av ägg och olika grönsaker samt räkor. Strö svartpeppar över.